07 / 05 / 2024

Torunlarla Turkmall ortak oldu

Torunlarla Turkmall ortak oldu

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu ortak oldu.



Bugüne kadar gerçekleştirdikleri avm yatırımlarıyla sektörün önde gelen iki ismi güçlerini gayrimenkul projeleri için birleştirdi. Sermayesi 1 milyon TL olan şirketin adı 'TTA Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Yönetim A.Ş'. 7 Ocak 2010'da kurulan ve Beykoz'daki genel merkezinden faaliyet yürütecek olan TTA Gayrimenkul Yatırım, Türkiye'de konut projesi geliştirmek ve bununla birlikte gayrimenkul satın alınması, kiralanması ve satılmasıyla ilgili danışmanlık hizmetleri verecek.

Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un yönetimindeki şirkette, başkan yardımcılığını Hans Otto Nagel, yönetim kurulu üyeliğini ise Levent Eyüboğlu ve Aziz Torun'un kardeşi Mehmet Torun yürütecek.

Torunlar'ın yatırımları hakkında

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Özyazıcı İnşaat tarafından inşa edilen ve bu yıl içinde tamamlanması hedeflenen 'Nishİstanbul' projesi için arsa dahil yaklaşık 250 milyon dolarlık yatırım öngörülüyor. Mall of İstanbul, Garden Tower, Deepo Antalya, Kemankeş Butik Otel,  İzmir  Bayraklı Projesi, Kütahya Shopping Mall projelerinin yanı sıra İstanbul 'da inºa edilen ilk alışveriş merkezleri Deepo İstanbul için Torunlar, 200 milyon dolar yatırım yaptı.

Krizde beklemeye aldıkları Türkiye'nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Mall of İstanbul'da Torunlar GYO'nun avm projelerinden birisi.

Seda Tabak/Milliyet


Geri Dön