03 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 187 adet villadan meydana gelen proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlıyor.



Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği projede lansmana özel fırsatlar ile satışları devam ediyor. Projede toplam 16 mağaza bulunuyor.


Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projenin banka kredisine uygun olarak satışı devam ediyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı projesinde yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat listesi kapsamında villalar 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İlk etabının bu yıl Eylül'de yapılacağı projede 2. etap teslimleri Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön