29 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece lokasyon bilgileri!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece lokasyon bilgileri!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte Büyükçekmece lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu'na 4,2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 200 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede ev fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.



Ortak kullanım alanları içerisinde  Toskana Orizzonte  Büyükçekmece projesinde açık tenis, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, kids gym, yürüyüş ve jogging parkurları yer alıyor. 


Toplam 187 adet villadan meydana gelen Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alan, 100 araçlık otopark, 16 mağaza bulunuyor.


5.400 metrakere kapalı ve 10.500 metrekare açık alandan oluşan Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü'nün yer aldığı Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor.


İçerisinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunan Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde fiyatlar 625 bin dolardan başlayıp 2 milyon 385 bin dolara kadar yükseliyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre, TEM Otoyolu'na 4,2 kilometre, Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön