01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satış ofisi!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satış ofisi!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.



Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek. Proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


Ulşaım bilgileri kapsamında  Toskana Orizzonte  Büyükçekmece projesi Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

 

İlk etabının bu yıl Eylül ayında teslim edileceği projede evlerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin 2. etabı Haziran 2016 yılında teslim edilecek.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde Dolce Vita Yaşam, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları, Sağlık Kulübü bulunuyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece satış ofisi!

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön