Konut

Toskana Orizzonte projesi 625 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Türkiye'de ilk kez Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen "tek katlı villa yaşam konsepti", Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi içinde Toskana Orizzonte ile hayat buluyor. Toskana Orizzonte’de fiyatlar 625 bin dolardan başlıyor.

İstanbul’da Toskana Vadisi’nde “Tek Katlı Villa Yaşam Konsepti” ile buluşuyor. Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Arıkan Yapı’nın eseri olan Park Village “tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor. 2013 yılında yaşamın başladığı Park Village projesiyle tek katlı yaşam konseptini Türkiye ile ilk kez buluşturan Arıkan Yapı, Toskana Vadisi içinde Emaar Türkiye ortaklığıyla hayata geçirdiği Toskana Orizzonte ile tek katlı yaşam konseptini sürdürüyor.

 

Türkiye’de ilk kez Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen “tek katlı villa yaşam konsepti”, Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi içinde Toskana Orizzonte ile hayat buluyor.

Ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer alan Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen toplam yatırım değeri 200 milyon dolar olan Toskana Orizzonte; insan, doğa ve mutluluk kavramları ile yoğrulmuş tasarım anlayışı ile kasabalı ancak modern kimlikli, çağdaş, yapısal ve mekansal yaklaşım ile günümüz villa anlayışına yepyeni bir boyut kazandırıyor.


Toskana Orizzonte reklam filmi!


Toskana Vadisi iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com