02 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte satış fiyatları villaların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye Yapı tarafından inşa edilen projede 187 adet villa yer alıyor.



Toskana Orizzonte satış fiyatları konutların metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yükselen proje 3 ile 7 odalı villalardan oluşuyor. 


Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye Yapı imzası taşıyan  Toskana Orizzonte  Büyükçekmece'de 1. etap teslimleri Eylül 2015 tarihinde, 2. etap teslimleri Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Toskana Orizzonte Villaları squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, kids gym, yarı basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis ve yürüyüş alanları gibi ortak yaşam alanlarına sahip.


Toskana Orizzonte satış fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön