01 / 05 / 2024

Toskana Vadisi Evleri'nde 826 bin dolara! Yüzde 10 indirimle! Hemen teslim!

Toskana Vadisi Evleri'nde 826 bin dolara! Yüzde 10 indirimle! Hemen teslim!

Büyükçekmece 'de yer alan Toskana Vadisi Projesi, toplam 4 fazdan meydana geliyor. Toskana Vadisi Projesi, 12 farklı tipte toplam 540 lüks villadan oluşuyor. Projenin 1. fazındaki konutların fiyatları 826 dolardan başlıyor ve peşin ödemelerde yüzde 10 ind



Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Toskana Vadisi Projesi, toplam 4 fazdan meydana geliyor. 1.7 milyon metrekarelik geniş bir alanda gerçekleştirilen Toskana Vadisi Projesi, 12 farklı tipte toplam 540 lüks villa, ikiz villa ve bahçeli ve teraslı Toskana villa dairelerinden oluşuyor.

Büyükçekmece 'de yer alan proje kapsamında 1. fazdaki konutların alanları 400 ile 940 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 826 bin dolar ile 2 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor. 1. fazda hemen teslim edilen konutların ödemelerinde yüzde 25 peşin veriliyor ve geri kalanı 48 aya kadar sıfır faizle vadelendiriliyor.   Projenin peşin ödemelerinde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Projenin 2. fazında villaların alanları 250 metrekare olarak belirlendi. 530 bin dolar ile 850 bin dolar arasında değişen fiyatlara sahip projede teslimler 6 ay sonra yapılacak. 2. fazda ise yüzde 30 peşin veriliyor. Geri kalan kısım 120 aya kadar vadelendiriliyor.

Toskana Vadisi 'nin yapımına 27 Ekim 2006 tarihinde başlandı. Projede ilk etabın teslimleri Ocak 2009 'da yapıldı.2. etap ise 6 ay sonra teslim edilecek.

Toskana Vadisi 'nde; 2011 yılında açılacak, mimari tasarımıyla İtalya 'nın Toskana Bölgesi 'ni birebir yansıtan ve ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanan Toskana çarşı ise benzersiz bir alışveriş ve buluşma noktası olarak planlanıyor. Mimari tasarımıyla İtalya 'nın Toskana Bölgesi 'ni yansıtan ve ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanan Toskana çarşısı, önde gelen markaların ve farklı lezzetleri içerecek restoran ve kafe zincirlerinin yer alacağı bir lezzet ve mağazalar mekanı olarak planlanıyor.

Mimar Mahmut Anlar tarafından tasarlanan Toskana Vadisi Dolce Vita Spor ve Yaşam Kulübü, 5 bin 400 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 16 bin metrekareye varan toplam tesis alanı ile üyelerine fonksiyonel ve dünya standartlarında imkanlar sunuyor. Genel proje mimarisinde hakim olan Toskana teması, kulübün mimari ve iç mekan tasarımının da çıkış noktasını oluşturuyor. Fonksiyonel, insan ergonomisinin ön planda tutulduğu, dünya standartlarında, zamansız bir mekan tasarımına sahip olan Dolce Vita Spor ve Yaşam Kulübü ileri teknoloji kullanımı ve dinamizmi ile üyelerine spordan spaya sıradışı ve enerji yüklü bir atmosfer vaad ediyor.

0212 850 83 00
www.toskanavadisi.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön