Konut

Toskana Vadisi'nde 975 bin dolara!

Toskana Vadisi, Emaar Türkiye tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen bir proje

Toplam arsa alanı 2 milyon metrekare olan projede ortak yeşil alanlar ve bahçeler 1 milyon 274 bin metrekare. Kalan kısım ise inşaat alanı olarak açıklandı.

İnşaatına 27 Ekim 2006 günü başlanan Toskana Vadisi, toplam 4 fazdan oluşuyor. Toskana Vadisi'nin ilk fazında anahtar teslimleri 2009´un ikinci yarısında yapıldı. Daha küçük metrekareli ikiz villa ve villa dairelerinden oluşan ikinci faz evlerin inşaatı Eylül 2010´da başlayacak. Proje içerisinde yer alan yaşam ve spor kulübü Dolce Vita Club ise Aralık 2009´da hizmete girdi.

Toskana Vadisi´nde 12 farklı tipte villa, ikiz villa ve Toskana villa dairelerinden oluşan toplam 540 konut yer alıyor.

Projede, büyüklükleri 149 metrekare ile  940 metrekare arasında değişen alternatifler bulunuyor. Projede fiyatlar, KDV hariç 438 bin dolar ile 2 milyon 348 bin dolar arasında değişiyor.

30 Eylül´e kadar devam edecek olan ve sınırlı sayıda ev için Rent-To-Own kampanyası devam ediyor. Müşteriler yeni ödeme planıyla yüzde 10 peşin, 2 yıl boyunca kira gibi tutarlarla Toskana Vadisi´ndeki evlerine hemen taşınabilecekler. 2 yıl içinde bakiye, peşin veya banka kredisiyle tamamlanabilir.

1. fazda fiyatlar 975 bin dolardan başlıyor. KDV dahil 975 bin dolar ev için örnek ödeme planı

%10 peşinat    97.573 USD

Teslimden itibaren 24 ay içerisinde
o Sabit aylık ödeme    4.000 USD*
o Tamamlanacak bakiye  781.500 USD**

Toplam 975 bin dolar

Akdenizli solukla nefeslenen özgün bir hayatı İstanbul'a taşıyan Toskana Vadisi; farklı mimarisi, yapı kalitesi ve yemyeşil doğasıyla, sahiplerine ideal bir yaşam alanı sunuyor. Tamamı 540 villadan oluşan ve 4 fazda inşa edilen Toskana Vadisi Projesi, 2 milyon m2´lik geniş bir alanda konumlanıyor.

İlk etabı, 9 farklı tipte büyüklükleri 395 metrekare ile 940 metrekare arasında değişen toplam 174 villadan oluşan projenin 2. etabında; villaların yanı sıra, Toskana mimarisi ile tasarlanmış, göl manzaralı, 2 kat üzerinde 4 daireden oluşan daha küçük metrekareli  ikiz villalar ve Toskana villa daireleri bulunuyor.

1. Etap evlerinin 2009´un ikinci yarısında teslim edildiği Toskana Vadisi´nde yaşam 2009 yılı itibariyle başladı. Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi´nin etkileyici manzarasında, dünya standartlarında tasarlanmış villalarda benzersiz bir yaşam imkanı veren Toskana Vadisi, yeşil alanları, Toskana Çarşısı ve diğer sosyal yaşam alanlarıyla şehir konforunun doğayla kucaklaştığı ideal bir yaşam projesi olarak göze çarpıyor.

Toskana Vadisi, İtalya´nın Toskana bölgesinden esinlenen Akdenizli mimarisi ve doğal dokusu ile çok farklı bir yaşam deneyimi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Toskana´nın masalsı atmosferini İstanbul´a taşıyan Toskana Vadisi Evleri´nde yörenin kendine has taşlarının sunduğu doğal tonlar, üzüm bağlarının ve zeytinliklerin dumanlı yeşili,  Akdenizli zengin bir renk paleti ile buluşuyor.

Toskana´nın estetik dünyasını oluşturan bütün rafine ayrıntılar Toskana Vadisi´nde bir araya geliyor. Mimarisini oluşturan formlar ve kendisine has unsurlar, yükseltilmiş girişlerde, kepenklerde ve şöminelerde kendini gösteriyor.

Toskana Vadisi´nde, Toskana yöresini temsil eden kalem selvi, Toskana palmiyesi ve fıstık çamı ağaçları ile harmanlanan zeytin ağaçları proje peyzajının ana unsurlarını oluşturuyor.   Göl manzaralı seyir terasları, doğal göletleri, heykellerle süslenmiş ortak alanları, içinde koşu ve yürüyüş parkurlarının da yer aldığı 2 km uzunluğundaki Park Verde ile Toskana Vadisi doğa ile bütünleşiyor.

Ortak sosyal alanların ve bahçelerin toplam 1 milyon 274 bin m2 olduğu projede, şehir konforunu doğayla iç içe yaşatacak imkanlar şehrin kargaşasından arınmış olarak sunuluyor.  Sosyal donatılardan biri olan Toskana Vadisi Yaşam ve Spor Kulübü Dolce Vita Club İspanya´nın gözde markası Essporto´nun işletmesiyle bölgenin en büyük ve en modern tesisi durumunda. Mimar Mahmut Anlar´ın imzasını taşıyan tesis aynı zamanda 5400 m2' si kapalı 10.500 m2 açık alanda olmak üzere yaklaşık 16.000 m2´lik alanda yemyeşil doğanın içinde sadece Toskana Vadisi sakinlerine değil bölgedeki herkese açık olarak hizmet veriyor.

Tesis içerisinde tamamen çocuklar için tasarlanan "kids gym" bulunuyor. Böylece spor merkezine giderken çocuklarını evde bırakmak zorunda kalan anne babalar da güvenle çocuklarıyla birlikte spor yapma olanağına sahip oluyor. Bir spor merkezinden beklenen hizmetlerin yanında, genel atmosferi, şıklığı ve kalitesiyle beklentileri aşan bir kulüp olma özelliğini koruyan Dolce Vita Club son teknoloji aletlerle donatılmış spor alanları, açık tenis, squash, padel kortları, yarı olimpik yüzme havuzu, özel stüdyo dersleri, deniz ve göl manzaralı café-barı ve diğer fasiliteleriyle bölgenin yeni çekim merkezi olarak konumlanıyor.

Dolce Vita Club´ın yanı sıra Toskana Vadisi´nde alışverişten restorana, ihtiyaç duyulan herşeyi, hayatın tüm renklerini yakında imşaatı başlanacak olan Toskana Çarşısı´nda bulmak mümkün olacak. Toskana Çarşısı, içinde farklı lezzetleri içerecen restoran ve kafe zincirleri ile hem bir lezzet durağı, hem de seçkin markalara ev sahipliği yapacak bir mağazalar mekanı olarak planlandı.

Emaar Properties, tüm dünyada ilk ve enlere imza atan dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri konumunda bulunuyor. Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Emaar Türkiye´nin ilk projesi olan ve İtalya´nın Toskana bölgesinden ilham alınarak inşa edilen Toskana Vadisi her şeyden önce özgün mimarisi ile rakip projelerden farklılık gösteriyor.

Mimarisinin yanı sıra çevre düzenlemesi için Toskana´dan bölgenin bitki örtüsünün simgesi olan kalem servi ve fıstık çamlarının da bulunduğu toplam 90.000 ağaç getirilen Toskana Vadisi, peyzaj düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla öne çıkıyor.

Bunlarla birlikte Toskana Vadisi´nin bölge isimleri de Toskana´da yer alan gerçek şehir ve beldelerden esinlenerek adlandırılmış bulunuyor.  Alba, Empoli, Livorno, Belvedere, Chianti, Ortebello, Floransa, Lucca, Siena ve Pisa Toskana Vadisi´nin 10 farklı bölgesinde yer alan birbirinden renkli isimlerden birkaçı.

Toskana Vadisi´nin en önemli farklılıklarından biri Toskana Vadisi Yaşam ve Spor Kulübü Dolce Vita Club. Dolce Vita Club, İspanya´nın gözde markası Essporto´nun işletmesiyle bölgenin en büyük ve en modern tesisi durumunda. Essporto Health & Fitness Club, Türk-İspanyol işbirliğiyle Levent´ten sonra ilk kez Emaar Türkiye´nin Toskana Vadisi Projesi´nde yer alıyor.

Diğer bir fark da Toskana Çarşısı ile karşımıza çıkıyor. Eylül 2010´da inşaatı başlayacak olan Toskana Çarşısı´nda süpermarket, çiçekçi, manav, pastane, bakkal, kasap, şarküteri, kuaför, Türk hamamı, pet shop, kreş, çocuk parkı gibi tüm ihtiyaçlara erişim imkanı kolay bir şekilde sağlanacak.

Toskana Vadisi, dünya standartlarında yapı kalitesi, özgün mimarisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi´nin etkileyici manzarası ve sosyal donatılarıyla diğer projelerden farklılaşarak sakinlerine ideal bir yaşam alanı sunuyor.

Toskana Vadisinde yer alan villalar bahçe katı ile birlikte 3 katlı olup, yer seviyesinden yüksekliği 6.50 metredir.

www.toskanavadisi.com
0212 850 83 00

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.