Konut

Toskana Vadisi'nde yaşam başlıyor! Hemen teslim son 20 villa!

Emaar Türkiye tarafından inşa edilen Toskana Vadisi'nin ilk etabında bulunan evler sahiplerine teslim ediliyor

İstanbul Büyükçekmece'de 1.7 milyon metrekarelik alana inşa edilen Toskana Vadisi, 12 farklı tipte toplam 540 lüks villa, ikiz villa ve Toskana dairelerinden oluşuyor. 174 villadan oluşan birinci etap konutlarının anahtar teslimleri başladı. Alanları 408 metrekare ile 940 metrekare arasında değişen son 20 villa 843 bin dolar ile 1 milyon 899 bin dolar arasında farklılık gösteren fiyatlarla satışta. Toskana Vadisi'nin ikinci etabında ise alanları 150 metrekare olan daireler 438 ila 534 bin dolara satılıyor. İkiz villaların fiyatları ise 680 bin dolardan başlıyor, 790 bin dolara kadar çıkıyor. Toskana Vadisi'nin ikinci etabı 2010 yılında sahiplerine teslim edilecek. Projede Yapı Kredi ya da Garanti Bankası'ndan konut kredisi kullanılabiliyor.

Toskana Vadisi'nde yürüyüş parkurları, restoranlar, kafeler, süpermarket, amfi tiyatro, çiçekçi, manav, pastane, bakkal, kasap şarküteri, kuru temizleme, kuaför ve güzellik salonu, eczane, pet shop, kreş ve çocuk parkı, tenis, racquetball ve squash kortları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı ve açık yüzme havuzları, mini futbol sahası, aerobik, yoga ve pilates salonları, spa ve güzellik merkezi yer alıyor.
Mimarisinde İtalya'nın Toskana bölgesinden ilham alınan Toskana Vadisi'nde bölgeler "Alba, Empoli, Livorno, Belvedere, Chianti, Ortebello, Floransa, Lucca, Siena" gibi isimlerden oluşacak...

0212 850 83 00

www.toskanavadisi.com

Projeden görüntüler için tıklayınız

Nagihan ARAT/Emlakkulisi.com

İlgili haber

Toskana Vadisi'nin ikiz villaları geliyor