13 / 05 / 2024

Touba Jojo İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Touba Jojo İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Amro Alghadban tarafından kuruldu.



Touba Jojo İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Amro Alghadban tarafından kuruldu.

Touba Jojo İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İKAMET AMAÇLI BİNALARIN İNŞAATI (MÜSTAKİL KONUTLAR, BİRDEN ÇOK AİLENIN OTURDUĞU BİNALAR, GÖKDELENLER VB.NİN İNŞAATI) (AHŞAP BİNALARIN İNŞAATI HARİÇ) Şirketin başlıca faaliyet konusu yürürlükte ki mevzuat çerçevesinde her türlü mal ve hizmetin ihracatı ithalatı alımı satımı pazarlaması ve Dış Ticaret konularında faaliyette bulunmaktadır a. yurt içinde ve dışında her nevi kara hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı nakliye komisyonculuğu yapmak b. şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır satar kiralar ve kiraya verir c. yurt içinde ve yurt dışında paket zarf ve Kargo taşımacılığı yapmak araçlı araçsız Kurye Hizmetleri vermek d. hava deniz ve kara yolları ile Her nevi Kargo`nun nakliyesini tahmil ve tahliye sini yapmak e. her türlü gıda mamulleri toptan almak satmak İmalat ithalat ve ihracatını yapmak f her türlü Mefruşat perdelik ve perdelik tül güpür mamullerinin alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak g her türlü ev tekstil ürünleri ve aksesuarlarının alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak h. Gerek 6224 sayılı yabancı sermayeyi teşvik kanunu gerekse sonradan çıkarılan kanun hükmünde kararname yönetmelik hükümlerine göre şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişiler ile şirket teşkili ortak girişimlerde bulunulması mevcut ticari işletmelere iştirak edilmesi i. Şirket işleri için gerekli taşıtları iktisap etmek devretmek Ve bunların üzerinde aynı ve şahsi tasarrufta bulunmak l. Şirket bünyesinde araç kiralamak kiraladığı araçları kiraya vermek Rent A Car hizmetinde bulunmak...


Geri Dön