30 / 04 / 2024

Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları!

Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları!

Firma: Toya Grubu

Lansman fiyatlarından yararlanmak için son gün 15 Haziran olarak belirlenen Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları 185 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, LEED sertifikasına altın seviyesinde aday gösteriliyor...



Yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları öncesinde projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projenin yüzde 70'i yeşil alan için ayrıldı.


Sefaköy Toya Moda Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Basın Ekpres yolu üzerinde yükseliyor. 


Ödeme planına göre yüzde 30 peşinat sonrasında ise sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılan Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları dairenin katı, konumu ve alanına göre değişiyor. 


Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları!


Toya Grubu imzasıyla hayata geçirilen Toya Moda Sefaköy ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 cevabı uygun görülüyor. Yatırım bedeli 100 milyon dolar olarak belirlenen proje, 21 bin metrekare alana sahip 


Satış sürecine devam edilen Toya Moda Sefaköy Evleri fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin 37 metrekare ile 151 metrekare arasında alanlara sahip olduğu projede; yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, güvenlik gibi sosyal imkanlar sunuluyor.



Sefaköy Toya Moda ödeme planı!

http://www.emlakkulisi.com/sefakoy-toya-moda-odeme-plani/260537


Toya Moda Sefaköy satış ofisi:

Telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: www.toyamoda.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön