Konut

Toya Moda'da 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde toplamda 486 adet konut yer alıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi beklenen Toya Moda'da fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Yapı imzası taşıyan projede, 4 blok bulunuyor. Toplamda 486 konuttan meydana gelen Toya Moda projesi Basın Ekspres Yolu'nda toplam 100 bin metrekarelik alan üzerine inşa edildi. Lüks ve konforu bir arada  bulunduran projede, tüm blokların ihtiyaçları karşılaması için dikkat edildi. Proje 100 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Projenin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.


Toya, proje için İstanbul'dan esinlenerek yaptığı tasarımlarla dünyanın en saygın ödüllerinden olan "Jameel Prize"ı kazanan Dice Kayek ile işbirliğine gitti.


Dünyada trend olan, evleri sanat eserine dönüştüren markalı evler konsepti "Branded Homes", ı Toya Yapı ve Dice Kayek'in işbirliği ile Toya Moda projesinde hayata geçirilecek.


Toya Moda projesi, ulusal ve uluslar arası ödüüller kazanan, jüri üyeliği yapan, atölyelerde ders veren mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanıyor.


www.toyamoda.com

Telefon: 0 212 424 54 34

Başak KANIK/Emlakkulisi.com