02 / 05 / 2024

Toya Yapı Toya Vista Evleri'nde 900 lira taksitle! 333 bin lira!

Toya Yapı Toya Vista Evleri'nde 900 lira taksitle! 333 bin lira!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Toya Yapı'nın İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ettiği Toya Yapı Toya Vista Evleri'nde daire fiyatları 333 bin liradan başlıyor. Projede taksitler 900 liradan başlangıç gösteriyor...



İçinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin bulunduğu ve konut büyüklüklerinin 99 metrekare ile 162 metrekare arasında farklılık gösterdiği Toya Yapı  Toya Vista  Evleri'nde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Taksitlerinin 900 liradan başladığı proje, Toya Yapı tarafından istanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor. Projede ister firma bünyesi ile ister banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Firma bünyesinde 12 ay taksit yapılabilen Toya Yapı Toya Vista Evleri'nde banka kredisi ile 120 ay vade ile ödeme yapabilirsiniz. 


Toya Yapı Toya Vista Evleri'nde; fitness center,  buhar banyoları ve açık havuz, kafeterya, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor. 


Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alıyor. Toya Yapı Toya Vista Evleri, E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına çok yakın mesafede yer alıyor.


Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarası ile dikkat çeken Toya Yapı Toya Vista Evleri fiyatları 333 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


VİDEO: Toya Vista görüntüleri için tıklayın...


Toya Vista Satış Ofisi: 0212 590 90 06 

Web: www.toyavista.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön