Otomobil

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu? Zarif ve dinamik biçimli dış tasarımı premium LED farlar ile tamamen kusursuzlaştırıldı, vücudunuzun her noktasını kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle prestij kazanan koltuklar konforunuza ve tarzınıza hitap ediyor

Toyota C-HR'ın iç ve dış tasarımı mükemmel bir şekilde yapıldı. Zarif ve dinamik biçimli dış tasarımı premium LED farlar ile tamamen kusursuzlaştırıldı, vücudunuzun her noktasını kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle prestij kazanan koltuklar konforunuza ve tarzınıza hitap ediyor. Yeni Toyota C-HR ile hayatın tadını çıkarmaya hazırlıklı olun.

Toyota C-HR'a eklenen akıllı telefon sistemi ve JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız artık daha keyifli. Apple CarPlay ve Android Auto ile telefonunuza kolayca erişebileceksiniz. Ayrıca TFT ekran içinde yer alan yeni ve elektrikli kullanım oranı göstergesi ile de hibrit teknolojisinin kazanımını keşfedebilirsiniz.

Toyota Safety Sense Akıllı Güvenlik Sistemi farklı yol koşullarında size yardımcı olarak hem sizi hem de sevdiklerinizi güvende tutmaya hazır. Üstelik Toyota C-HR'a eklenen Kör Nokta Uyarı Sistemi, Fren Destekli Akıllı Park Sensörleri ve de Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi sayesinde huzurlu bir yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Toyota C-HR Hybrid, 98 beygir güç ve 142 Nm tork yaratan benzinli motor ve 53 kW güç ve 163 Nm tork üreten elektrik motorunun birleşimiyle oluşan hibrit bir sisteme sahiptir. Toyota CH-R'de e-CVT şanzıman sistemi kullanılmıştır.

Toyota C-HR hybrid şehir içi 3,2 litre, şehir dışı 4.2 litre, ortalama 3,8 litre yakıt tüketmektedir. Maksimum hızı 170 km/s ve 0-100 km hızlanması ise 11 saniyedir.

Toyota C-HR, Flame ve Passion donanım paketleriyle satılmaktadır. 377 litre bagaj hacmine sahip Toyota C-HR'ın güncel fiyat listesinin aşağıda bulabilirsiniz.

TOYOTA C-HR HYBRİD EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

CHR Hybrid 4x2 Flame E-CVT Otomatik   

820.700 Türk Lirası

CHR Hybrid 4x2 Passion E-CVT Otomatik

895.150 Türk Lirası

CHR Hybrid 4x2 Passion E-CVT Otomatik (Siyah Tavan)

906.200 Türk Lirası

CHR Hybrid 4x2 Passion X-pack E-CVT Otomatik 

953.400 Türk Lirası

CHR Hybrid 4x2 Passion X-pack E-CVT Otomatik (Siyah Tavan)

964.550 Türk Lirası

CHR Hybrid 4x2 Passion X-pack E-CVT Otomatik (Siyah Tavan ve JBL)

979.350 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.toyota.com.tr/

Editörün notu: Bu haber 00:57 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:59 TL'dir. Euro kuru 18,07 TL, altının gramı ise 983,05 TL'dir.   

Madame Coco pişirme grubunda yüzde 50 indirim! Madame Coco 14 Ekim 2022 fiyat listesi

ŞOK market'ten 25 TL ve üzeri alışverişe büyük fırsat! Şok market 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Şok market üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor! İşte kampanya detayları...