09 / 10 / 2024

Toyota Corolla’dan 200 bin TL indirim fırsatı!

Toyota Corolla’dan 200 bin TL indirim fırsatı!

Toyota Corolla modelinde geçerli olan 200 bin TL'ye varan indirim fırsatına ilişkin firmanın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan liste ile detaylar belli olduğu kaydedildi.




Taşıt kredisi faiz oranlarına dair gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, şirketler de güncel otomobil fiyat listeleri ve kampanyaları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, Toyota da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeyle Corolla modeli için geçerli olan tavsiye edilen ekim ayına özel sınırlı sayıda kampanyalı fiyatları kaydedildi.

Öte yandan, 8 Ekim tarihinde bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranları üzerinden araç almak isteyen kişiler hesaplamalar gerçekleştirmeye devam ederken, 17 Ekim tarihinde açıklanacak olan ekim ayı faiz kararı sonrasında taşıt kredisi faiz oranlarının değişip değişmeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor.

Toyota Corolla’dan 200 bin TL indirim fırsatı!

EKİM 2024 FİYATLARI

Toyota önceki aylarda olduğu gibi ekim ayında da güncel fiyat listelerine ilişkin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunurken, araç almak isteyen kişiler güncel fiyatları yakından takip ediyorlar. 

Otomobil fiyatlarının yanı sıra kampanyalar da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu doğrultuda, Toyota'nın resmi internet sitesinde yer alan liste ile birlikte Corolla modelinin ekim ayına özel tavsiye edilen sınırlı sayıda kampanyalı satış fiyatları belli oldu. 

Söz konusu listeye göre Corolla modelinde giriş paketi 1.590.000 TL'den satışa sunulurken, tavsiye edilen ekim ayına özel sınırlı sayıda kampanyalı fiyatlar ile birlikte 1.390.000 TL seviyesine kadar iniyor. 

Toyota Corolla modelinde geçerli olan kampanyanın detaylarına ilişkin firmanın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlanırken, araç almak isteyen kişiler önümüzdeki süreçlerde taşıt kredisi faiz oranlarında nasıl bir değişim göstereceğini, otomobil fiyatlarının artıp artmayacağını merak ediyorlar. Firmalar önceki aylarda olduğu gibi önümüzdeki haftalar da güncel fiyatlara ilişkin bilgilendirmede bulacaklar. Küresel ve bölgesel gelişmelere bağlı olarak otomobil fiyatları belirlenecek. Taşıt kredisi faiz oranları da Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun açıklayacağı faiz kararları neticesinde şekillenecek.

Toyota'dan Ekim 2024 fiyat listesi! Toyota'da model model güncel ekim fırsatları...

Toyota Corolla'ya 200 bin TL'lik dev indirim geldi! Son tarih 31 Ekim 2024!

Toyota'dan 100 bin TL indirim ve dev kredi imkanı!

Toyota'dan kampanya! Toyota'dan 100 bin TL indirim ve kredi imkanı geliyor...


 


Geri Dön