Otomobil

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.Toyota'dan yapılan açıklamaya gereğince, Türkiye’nin her yerinde yer alan 61 adet Toyota yetkili servisinde sunulan avantaj bağlamında tüm modellerde fren disk ve balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 kampanya fırsatı yer alıyor

Toyota, kullanıcılarının araçlarını yaza hazırlamaları için birçok kampanyayı içeren servis avantajı duyuruldu.

Toyota'dan yapılan açıklamaya gereğince, Türkiye’nin her yerinde yer alan 61 adet Toyota yetkili servisinde sunulan avantaj bağlamında tüm modellerde fren disk ve balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 kampanya fırsatı yer alıyor. Bununla beraber pratikliği yükselten taşıma aksesuarlarına ise yüzde 15 indirimle erişmek mümkün.

3 yaş ve üstü modellerde de Toyota orijinal motor yağı ve yağ filtresi yüzde 20 kampanyalı ve bakım işçiliği yüzde 15 indirimli hale gelecek. Ücretsiz check-up hizmetiyle ise aracın geniş bir halde kontrolü yapılarak Toyota’ların yaza eksiksiz bir halde hazırlanması sağlanıyor.

https://www.toyota.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 22 Mayıs 2023 tarihinde saat 20:05'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.81 Türk Lirası, euro 21.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1260 Türk Lirası değerinde.

Akbank'ın promosyonu emeklileri harekete geçirdi! Bu kampanya kaçmaz

Ünlü ekonomist herkesi ikaz etti! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın

A101 bombayı patlattı! Ayçiçek yağı fiyatında dip seviye geldi