01 / 05 / 2024

Toyzz Shop en büyük mağazasını Mall Of İstanbul AVM'de açacak!

Toyzz Shop en büyük mağazasını Mall Of İstanbul AVM'de açacak!

Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Mağazalar zincirine Mayıs ayı içinde 5 yeni mağaza ekleyen Toyzz Shop, Mall Of İstanbul AVM mağazasının açılışı için gün sayıyor.




Tokat Novada AVM, Kırıkkale Podium AVM, Marmaris Blue Port AVM , Susurluk Festiva AVM’deki açılışların ardından Toyzz Shop’lar içinde en büyük metrekareye sahip olan Mall Of İstanbul AVM deki mağazasının açılışı için gün sayıyor.



Toyzz Shop en büyük mağazasını Mall Of İstanbul AVM de açacak!

Toyzz Shop Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol Bilicen



Mağaza sayısını 2014 yılı sonuna kadar 110’un üzerine çıkaracaklarını söyleyen Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol Bilicen, şu an değerlendirme aşamasında oldukları yeni projelerin de olduğunu, sayının daha da yukarı çıkabileceğini belirtti. Bayilik vermediklerini belirten Bilicen, kısa vadeli hedeflerinin artık yurt dışına açılmak olduğunu iletti.


2001 yılında ilk mağazasını İstanbul’un önde gelen alışveriş merkezi Akmerkez’de açan Toyzz Shop, bugün  900’e yakın çalışanı ile 30 şehirde 105 mağazası ile hizmet vermektedir ve % 100 yerli sermayelidir.


Geri Dön