03 / 05 / 2024

Toz torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En çok satan hangi markalar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Toz torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En çok satan hangi markalar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Temizliğin olmazsa olmazı elektrikli süpürgeler gelişen teknolojiyle birlikte büyük değişime uğrasa da klasik toz torbalı süpürgeler hala büyük ilgi görüyor. Peki, Arçelik toz torbalı süpürge kaç TL? Philips toz torbalı süpürge ne kadar? İşte detaylar...



Temizlik söz konusu olduğunda yardımına en çok ihtiyaç duyulan ev aletlerinin başında elektrikli süpürge gelir. Evleri kir ve tozdan arındırarak yaşam kalitesini yükselten elektrikli süpürgelerin değişik kullanım şekillerine ve teknolojik özelliklere sahip olan birçok modeli var.

 Toz torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En çok satan hangi markalar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Toz torbalı elektrikli süpürge; tüm toz, kir ve kırıntıları içerisinde yer alan torbada toplayan uzun yıllardır kullanılan standart modeldir. Makinenin çektiği kir ve tozlar iç kısmında bulunan torbada birikir. Toz torbaları tek kullanımlık kağıt ve sentetik, elyaf ya da kumaş olabildiği gibi birden fazla kullanıma uygun, yıkanabilir torbalar da vardır. Tek kullanımlık torbaların ortalama 15-20 günde değiştirilmesi uygun olur.

Toz torbalı elektrikli süpürgelerde dikkat edilmesi gereken genel özellikler; motor ve emiş gücü, filtre sistemi, toz haznesi hacmi, kablo uzunluğu, enerji sınıfı ve ses seviyesidir. Bazı modellerde; farklı fonksiyonlara sahip başlıklar, özel programlar ve dijital ekran gibi özellikler de öne çıkmaktadır.

Toz torbalı süpürgelerde motor gücü arttıkça emiş gücü de artar. Yüksek emiş gücü olan süpürgeler gözle görülmeyen toz ve kirleri hem hızlı hem de pratik şekilde çeker. Motor gücü kadar önemli olan bir diğer özellik ise filtreleme sistemi. Birçok toz torbalı süpürge modelinde yer alan HEPA filtresi; toz ve kirleri çekmenin yanı sıra havadaki en küçük partikülleri de ortamdan arındırdığı için hem astım, alerji gibi rahatsızlıkları bulunan hem de bebeği ya da evcil hayvanı olan kişiler için son derece uygundur.

Toz torbalı elektrikli süpürgelerin fiyatları marka, model, motor gücü, toz haznesi kapasitesi, filtre, enerji sınıfı, sahip olduğu başlık ve aksesuar sayısı, tasarım gibi özelliklere göre değişiyor.

Her bütçeye hitap eden pek çok farklı model alternatifi sunan toz torbalı süpürgeler farklı motor gücü ve emiş gücüne sahip tasarımları ile her ihtiyacı karşılar. HEPA filtreye sahip, sessiz çalışan, emiş gücü, vakum özelliği ve motor gücü yüksek olan modellerin fiyatının daha yüksek olduğu görülüyor. Süpürge aparatları ulaşılması en zor noktaların bile temizlenmesini sağlar. Bu kapsamda aksesuar sayısı çok olan modeller bu özelliklerine göre fiyatlandırılmaktadır. 

Peki, Arçelik TRB 6986 B Toz Torbalı Süpürge ne kadar? Bosch toz torbalı süpürge kaç TL? Arnica toz torbalı süpürge ne kadar? Karcher toz torbalı süpürge fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön