01 / 05 / 2024

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!


Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.



Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Tarım ile ilgili mikroorganizma, mikroorganizma kültürleri, mikrobiyal aşılayıcı ve benzeri kültürleri, diğer mikroorganizma kültürleri ile mikroorganizmaların geliştirilmesi için kullanılan müstahzar kültür ortamlarının üretimi. Tarımda kullanılan organik organomineral, özel mikrobiyal ve enzim içerikli organik gübreler ile toprak düzenleyicilerin üretimini ithalatını, ihracatını, satışını ve pazarlamasını yapmak. Tarımda verim artırıcı olarak kullanılan organik gübre, organik mineral gübre, biyo organik gübreler, bitki gelişim düzenleyiciler, sıvı ve granül gübreler, mikrobiyal gübreler ve mikro organizmalar , iz element katkılı ve katkısız gübreler, premiks ürünler ile bu ürünlerin türevlerini, imal ettirmek, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını yapmak. Şirket faaliyeti ve istihsali icabı gerekli anlaşmaları yapmak ve laboratuvar faaliyetlerinde bulunmak için AR-GE ve teknoloji transfer teşkilatı kurmak ve bu hususta her türlü idari, mülki ve ticari işleri yapmak ve her türlü yasal ve ticari izinleri almak. İştigal konusuna giren hususlarda yurt içi ve yurt dışında gerçek ve tüzel kişiler ile her seviyede işbirliğine girişmek ve bunların dahilde ve hariçte mümessilliğini, bayiliğini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul mallar ile makine ve tesisler, demirbaşlar, motorlu ve motorsuz kara, hava deniz nakil araçları alabilir, satabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti tesis edebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için ofis, fabrika, depo, satış birimleri vb. her türlü gayrimenkulleri kiralayabilir, kira akitlerini tapuya şerh ettirebilir, kiraladığı bu gayrimenkulleri kiraya verebilir. Şirket özel ve tüzel finansman kuruluşlarından kredi ve kredi niteliğindeki kaynak kullanımları hariç olmak üzere her türlü bankacılık hizmetlerinden yararlanabilir.
 


Geri Dön