30 / 04 / 2024

Trabzon Ahi Evren Cami açıldı!

Trabzon Ahi Evren Cami açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatını tamamladığı Ahi Evren Hastanesi Altı Camisi, bugün kılınan ilk Cuma namazı ile ibadete açıldı



Yatırımlarına hız kesmeden devam edenTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evren Hastanesi Altı Camisi, bugün kılınan ilk Cuma namazı ile açıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, cami projesinin mimarı Müslüm Hamzaçebi, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk,kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında bölgeye kazandırdıkları caminin alt kısmında otopark olarak hizmet vereceğini belirtti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Halkımıza vermiş olduğumuz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece bölgenin önemli iki eksikliğini gidermiş olduk” şeklinde konuştu.


Geri Dön