27 / 04 / 2024

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.



Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, "Sera Lake Center Hotel" projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu kapsamda ÇED süreci resmen başladı.

Şirket tarafından projeye ilişkin paylaşılan raporda otelin, Trabzon İli, Akçaabat İlçesi, Dürbinar Mahallesi, F43-d4 paftası sınırları içerisinde, toplam 2316,38 metrekarelik alanda yapılacağı belirtildi.

Trabzon Akçaabat a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Sera Lake Center Hotel Nerede?

Bu kapsamda mülkiyeti 1/100 000 ölçekli çevre düzeni planına göre "Kentsel Yerleşme Alanı", kadastro verilerine göre ise, tapusu Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan 469 Ada 13 Nolu Parsel üzerinde "Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti." tarafından, 107 Oda ve 281 Yataklı 4 Yıldızlı "Sera Lake Center Hotel" yapılması planlanıyor.

Proje alanı Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Dürbinar Mahallesinde 469 Ada 13 Nolu Parsel üzerinde yer alıyor. Proje alanı Trabzon-Giresun sahil yolunun yaklaşık 30 metre güneyinde Mevlüt Selami Yardım Ortaokulunun 20 metre batısında, Akçaabat ilçe merkezinde konumlanıyor.

Proje alanına Trabzon-Giresun Sahil yolundan ulaşım sağlanıyor. 

Trabzon Akçaabat a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Sera Lake Center Hotel Maliyeti Ne Kadar?

Akçaabat Belediye Başkanlığı’na devredilen eski tekel binası faaliyet sahibince kiralanmış olup, mevcut eski tekel binası restore edilerek, 107 oda-281 yatak, 100 kişilik lokanta, 100 kişilik kahvaltı salonu, 40 kişilik kafe, 100 kişilik konferans salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun ünitesi, Türk Hamamı (2 Adet), Sauna (2 Adet), Buhar Odası, Masaj Ünitesi (5 Adet) Aletli Jimnastik Salonu ve 17 Araçlık Otoparklı otele dönüştürülmesi planlandı.

Projenin toplam bedelinin 51 milyon 700 bin TL olması bekleniyor.

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

Dar gelirliye 1250 TL müjdesi: Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 3. çeyrekte yüzde 13,5 arttı!


Geri Dön