15 / 05 / 2024

Trabzon Arsin'e 10 milyonluk yatırım!

Trabzon Arsin'e 10 milyonluk yatırım!

Trabzon’un Arsin İlçesi'nde yaklaşık 10 milyon liraya mal olan bir dizi yatırımlar için ilçedeki Arsin Organize Sanayi bölgesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin bahçesinde toplu açılış töreni düzenlendi.




Trabzon’un Arsin İlçesi'nde yaklaşık 10 milyon liraya mal olan bir dizi yatırımlar için ilçedeki Arsin Organize Sanayi bölgesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin bahçesinde toplu açılış töreni düzenlendi. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış konuşmasının başında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle İstiklal Marşı’nın tüm mısralarını okudu ardında da hükümetinin ülkeye ve bölgeye yaptığı yatırımlardan bahsetti.



Haber 61


Geri Dön