27 / 04 / 2024

Trabzon Of'a Kent Meydanı inşa ediliyor!

Trabzon Of'a Kent Meydanı inşa ediliyor!

Kent Meydanı ile Of'un araç trafiği rahatlarken, halkın şehir merkezinde oturup rahatlıkla dinlenebileceği ferah ve geniş bir alan oluşturulacak. Altı otopark olarak inşa edilen projenin üst kısmında ise sosyal alanlar yer alacak.




Yürütülen Kent Meydanı projesi ile Of nefes almaya hazırlanıyor. Of'un merkezi noktasındaki eski terminal alanı, hazırlanan projeyle ilçenin yeni ferahlama merkezi haline dönüşecek. 

Otopark üstü sosyal alan Alan için hazırlanan Kent Meydanı ile Of'un araç trafiği rahatlarken, halkın şehir merkezinde oturup rahatlıkla dinlenebileceği ferah ve geniş bir alan oluşturulacak. Altı otopark olarak inşa edilen projenin üst kısmında ise sosyal alanlar yer alacak. Of Belediye Başkanı Murat Saral, mahalle dolmuşlarının kalkış alanı olan alan hakkında şu bilgileri verdi: Dinlenmek isteyen halkımız için hazırladığımız Kent Meydanı, Oflular için yeni buluşma noktası olacak. Solaklı Deresi ve Karadeniz'in birleştiği noktada vatandaşlarımız çaylarını yudumlayarak huzur içinde gün batınımı seyredebilek" dedi


Star


Geri Dön