Kent Haberleri

Trabzon Ortahisar asfalta kavuşuyor!

Hava şartlarının uygun olmasını fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yılın son günlerinde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Ortahisar ilçesinin Aydınlıkevler ve Yalıncak mahallelerinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi.


Hava şartlarının uygun olmasını fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yılın son günlerinde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Ortahisar ilçesinin Aydınlıkevler ve Yalıncak mahallelerinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan asfaltlama çalışmaları öncesinde yolların altyapı çalışmaları tamamlanırken Yalıncak Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmalarına başlandı. Aydınlıkevler Mahallesi’nde ise altyapı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte hafta sonu asfaltlama çalışmaları tamamlanacak.



YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi ayrıca il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına da devam ediyor.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Dernekpazarı ilçesinin Gülen Mahallesi, Köprübaşı ilçesinin Çifteköprü Mahallesi, Ortahisar ilçesinin Sayvan Mahallesi, Şalpazarı ilçesinin Dorukkiriş Mahallesi, Maçka ilçesinin Akmescit ve Temelli Mahallesi ile Sürmene ilçesinin Çimenli Mahallesi’nde betonlama çalışmaları icra edildi.



YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI

Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılı programı çerçevesinde başta istinat duvarı ve menfez çalışmaları olmak üzere sanat yapıları inşaatları ile yol bakım-onarım ve yeni yol açma çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.




GÜMRÜKÇÜOĞLU: VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Yol çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye olarak mesai menfumu gözetmeden çalıştıklarını kaydetti. Hava şartlarının uygun olmasıyla yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden başkan Gümrükçüoğlu, “Kar yağınca kar çalışması yapan ekiplerimiz hava şartlarının uygun olmasıyla birlikte asfalt ve betonlama çalışmalarına, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam etmektedir. 24 saat esaslı çalışan bir belediye olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi