30 / 04 / 2024

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nader Alqhf tarafından kuruldu.



Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nader Alqhf tarafından kuruldu.

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gıda ürününün alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 3-Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; Her türlü petrokimya ürününün alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 6--Gayrimenkulün belli bir ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık faaliyetlerini yürütmek


Geri Dön