28 / 04 / 2024

Trafik cezanız tamamen silinebilir! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Trafik cezanız tamamen silinebilir! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Trafik cezalarının bir kısmı Borç Yapılandırma Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından tamamen silinecek. Yapılandırma için son başvuru tarihini ise kaçırmamak gerekiyor.  Peki hangi borçlar silinecek?



 

Prim, vergi ve kamu kurumlarına olan çeşitli borçlar ile trafik cezalarının bir kısmı, yürürlüğe giren Borç Yapılandırma Yasası kapsamında tamamen silinecek.

Düzenlemeyle, pek çok vatandaşı etkileyen trafik cezalarında yapılandırma yapılması halinde, peşin ödemelerde borcun yüzde 25 indirimli olarak ödenmesi imkanı getirildi.

Trafik cezanız tamamen silinebilir! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Yapılandırma yapan vatandaşlar, enflasyon farkının ise yüzde 90’lık kısmını ödemekten kurtulacak.

HEM ANA PARA, HEM ENFLASYON FARKI İNDİRİMLİ  

Borç Yapılandırma Yasası ile getirilen kolaylıkların ayrıntıları netleşti. Buna göre alınan trafik cezası yapılandırılırsa, peşin ödeme yapan vatandaşlar ana parayı da, borç tarihinden itibaren olan enflasyon farkını da indirimli haliyle ödeme olanağı bulacak.

Peki hangi cezalar silinecek? Nereye başvurmak gerekiyor?
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön