29 / 04 / 2024

Trafikte benzin derdinden kurtulun! A101'de elektrikli scooterlar satışa çıktı! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Trafikte benzin derdinden kurtulun! A101'de elektrikli scooterlar satışa çıktı! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Benzin fiyatlarının her gün katlanarak artması ile elektrikle çalışan scooterlar pek çok kişinin bir numaralı tercihi oldu! A101, birbirinden eşsiz elektrikli scooterları resmi internet sitesinde satışa çıkardı! Peki, A101'de elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi.



Benzin fiyatlarının her gün katlanarak artması ile elektrikle çalışan scooterlar pek çok kişinin bir numaralı tercihi oldu! Şehir hayatının büyük bir parçası haline gelen elektirikli scooterlar yaz mevsiminin gelmesi ile tekrar pek çok markette satışa çıktı! Bu marketlerden biriside A101 oldu! A101, birbirinden eşsiz elektrikli scooterları resmi internet sitesinde satışa çıkardı!

Decathlon'dan elektrikli scooterlarda Haziran'a özel fiyatlar! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kurtulamak için birebir olan elektirikli scooterların fiyatları da son dönemde en çok araştırılankonular arasında yer alıyor.

Park ve yakıt sorununu ortadan kaldıran elektrikli scooterlar isimlerinde de yer aldığı gibi elektrikle çalıştığı için aynı zamanda da çevreci! Fosil yakıt kullanmayan elektrikli scooterlara artık her köşe başında ratlıyoruz. 

Peki, A101'de elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön