30 / 04 / 2024

Trend Barbaros 2'de 150 bin dolara! Satışlar başladı!

Trend Barbaros 2'de 150 bin dolara! Satışlar başladı!

Firma: Göğüş Yapı

Proje: Trend Barbaros 2

Ağırlıklı olarak 1+1 dairelerden oluşan Trend Barbaros projesinde satışlar başladı. Projenin temelleri bu ay atılacak



Göğüş Yapı yeni projesi olan Trend Barbaros 2'yi satışa sundu. Bugün itibariyle daire satışlarının başladığı  Trend Barbaros 2  projesi üstün mimari, 1. sınıf inşaat kalitesi, akıllı sistem teknolojisi ve Türkiye'de bir ilk olan özellikleri Trend Residence koleksiyonunun bir parçası. 


Beşiktaş Barbaros'ta tek blok halinde yükselen Trend Barbaros 2 projesinde 18 adet daire bulunuyor. Projede ağırlıklı olarak 70 metrekarelik 1+1 daireler bulunuyor. Aynı zamanda 2+1 teraslı dairelere de yer verilmiş durumda. Projede minimum daire fiyatı 150 bin dolar olarak belirlendi.  Göğüş Yapı  bünyesinde yüzde 30 ila yüzde 50 peşinatla 12 ay sıfır faizle vade yapılıyor. Ara ödemelerle kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Daha uzun vadeler için banka kredisi kullanılabiliyor.


Göğüş Trend Barbaros 2 projesinin ortak alanlarında buhar odası, sauna, sans stüdyosu, kareoke odası, home cinema, Türk hamamı, toplantı odası, gökyüzü gözlem evi bulunuyor. Projede puro ve şarap tutkunlarına özel bir oda yapılacak. Site sakinlerine kiralık Vespa hizmeti sunulacak. 


Alışveriş merkezleri, üniversiteler, 5 yıldızlı oteller, tüm büyük iş merkezleri, Beşiktaş vapur iskelesi, köprü bağlantı yolları, saraylar, restaurantlar ve cafelerin yanıbaşında yükselen Trend Barbaros 2'nin yapımına bu ay başlanılacak. Teslimler ise 1 yıl sonra gerçekleşecek.


444 0 989


http://www.trendbarbarosiki.com


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön