GYO

Trend GYO 2019 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 hesap dönemine ait mali raporlarının Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi bağımsız denetiminin yaptırılması hususunda Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş.'yi genel kurul onayına sunacak...

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 faaliyet dönemi için bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Trend GYO'nun 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait mali raporlarının Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi bağımsız denetiminin yaptırılması hususunda Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi için genel kurul onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verildi.

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 09.04.2018 tarih ve 2019/9 nolu Yönetim Kurulu Kararı ile,

Denetimden Sorumlu Komite tarafından da önerildiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" hükümleri ile SPK'nın konuya ilişkin kararlarına uygun olarak ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunun 399. maddesi uyarınca, Şirketimizin 01.01.2019-31.12.2019 hesap dönemine ait mali raporlarının Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi bağımsız denetiminin yaptırılması hususunda Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi için Genel Kurul onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verilmiştir.