29 / 04 / 2024

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmuyor.



Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı. 

Trend GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği"nin olağandışı fiyat ve miktar hareketleri maddesi kapsamında, şirketin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmuyor.

Trend GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 22.02.2021 tarih ve BİAŞ-2-736  sayılı yazısına istinaden;  Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği"nin olağandışı fiyat ve miktar hareketleri maddesi kapsamında, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Şirketimiz nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmamaktadır.


Geri Dön