Hangi Proje Ne Zaman Nerede ?

Trend Life Elvankent nerede?

Trend Life Elvankent nerede sorusuna okula, pazara ve sağlık ocağına yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 99 bin liradan başlıyor...


Trend Life Elvankent projesi tek blok halinde yükseliyor. Özyön İnşaat imzası taşıyan proje 96 konuttan meydana geliyor.


Konutların yanı sıra dükkanların da bulunduğu Ankara Trend Life kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Trend Life Elvankent nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Trend Life Elvankent nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projedeki konutların fiyatları hakkında bilgi verelim.


Ankara Trend Life fiyatları:

1+1 daireler 99 bin liradan;

2+1 daireler 160 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Trend Life 'ta yer alan 1 oda 1 salon daireler 52 metrekare ve 54 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 84 metrekare olarak tasarlandı.


Elvankent Trend Life 'ta; otopark, fitness salonu, 7/24 özel güvenlik bulunuyor. Projede yer alan dükkanların alanları 24 metrekare ile 1.200 metrekare arasında değişiyor.


Trend Life Elvankent nerede?

Trend Life Elvankent nerede sorusuna okula, pazara ve sağlık ocağına yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, 


Ankara Trend Life 'ın anahtar teslimlerinin Aralık 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projedeki konutlar banka kredisine uygun.


Telefon: 0312 260 88 44

Web adresi: http://www.trendlife.biz

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com