Konut

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir 'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu. Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor


Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu.  Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor m K Yapı ve 

Solid İnşaat işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'in merakla beklenen Rezidans Kule'si lansmana özel 4 fırsatlarla satışa çıkıyor. 

Rezidans Kule'de konut sahibi olmak isteyenler için sunulan fırsat paketine göre, sadece yüzde 5 peşinatla konut almak mümkün. Lansmana özel düzenlenen kampanya kapsamında; yüzde 5 peşinatla konutu şimdi alıp, peşinatın kalan yüzde 20'sini bir yıl sonra ödeyip, taksitlere de bir yıl sonra başlanabilecek. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere tasarlanan projenin Rezidans Kule'sinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 


ZENGİN SOSYAL ALANLAR 

Sakinlerine geniş bir sosyal tesis içinde birçok hizmetin sunulacağı Trendist Ataşehir'de; fıtness, pilates ve yoga salonu, kapalı yüzme havuzu, 2 sauna, buhar odası, masaj odası, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu ile 2 adet çocuk oyun alanı yer alıyor. Projenin satışa çıkarılan Rezidans bloğunda ise fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanı mevcut. 


Posta