27 / 04 / 2024

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?



Her yıl Kasım ayında uygulanan Trendyol Kasım indirimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 

Trendyol tarafından Kasım ayında gerçekleştirilen kampanyanın bu sene hangi gün uygulanacağı araştırılıyor. Takvim'de yer alan detaylara göre, giyimden teknolojik aletlere, elektrikli ev aletlerinden mutfak araç gereçlerine ve ev eşyasından araç ihtiyaçlarına kadar binlerce üründe indirimin uygulandığı Kasım kampanyası start alacak.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

TRENDYOL KASIM İNDİRİMİ NE ZAMAN 2023?

Black Friday, her sene kasım ayında farklı tarihlerde kutlanıyor. 2023 Kasım ayında da onlarca dev markalar, müşteri memnuniyetini sağlayacak indirimleri uygulayacak.

Fakat henüz Kasım indirimleri başlamadı. Trendyol Süper alışveriş günleri 7 Kasım 2023 tarihinde başlayıp 12 Kasım'da tamamlanacak.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

TİCARET BAKANLIĞI UYARDI

Ticaret Bakanlığı, özellikle Kasım ayı ile birlikte yoğun bir şekilde internet ve mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilen indirim kampanyalarında tüketicilerin mağdur olmaması için uyarılarda bulundu. 

Bakanlık tarafından yapılan son dakika açıklamada, vatandaşların sorun yaşamaması amacıyla ticari hayata uygun bulunmayan, ticaret etiğine aykırı fiiller hakkında çalışmaların, incelemelerin ve takiplerin sürdüğünü ifade etti. 

"Şahane Cuma İndirimleri" ile "Efsane Kasım İndirimleri" gibi satış kampanyalarının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fazla tercih edilen bir pazarlama yöntemi olduğu kaydedilen söz konusu açıklamada, son dönemde tüketicilerin özellikle değişen alışveriş alışkanlıkları ile birlikte masrafsız ve kolay bir şekilde, mekan ve zaman sınırlaması olmaksızın çok çeşitli ürünlere uygun koşullarla ulaşabilmesine olanak sağlayan mesafeli/e-ticaret alışverişleri beraberinde bazı tüketici mağduriyetlerine de sebep olabileceği aktarıldı.

Açıklamada, kampanya düzenleyen satıcı ve sağlayıcılara da çağrı da bulunarak indirimli satışların başlangıç ve bitiş tarihleri ile satışa sınırlı satışa çıkarılan mal veya hizmetin miktarının net ve anlaşılır şekilde belirtilmesi gerektiği kaydedildi. 

Açıklamada, yanıltıcı ve aldatıcı indirimli satış kampanyalarına ilişkin Bakanlığın bünyesinde yer alan Reklam Kuruluna, indirimli satış kampanyalarında hak kaybına uğrayan tüketicilerin ise parasal sınırları da dikkate alarak tüketici hakem heyetleri ya da tüketici mahkemelerine başvurabileceği kaydedildi.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar dikkat!


Geri Dön