15 / 05 / 2024

Tresmo Gayrimenkul 10. yılını kutladı!

Tresmo Gayrimenkul 10. yılını kutladı!

Kocaeli’deki emlak danışmanlığı sektöründe 2006 yılından bu yana hizmet veren Tresmo Gayrimenkul, 10’uncu yaşını önceki akşam Emex Otel’de düzenlediği kokteyl ile kutladı.



Kocaeli’deki emlak danışmanlığı sektöründe 2006 yılından bu yana hizmet veren Tresmo Gayrimenkul, 10’uncu yaşını önceki akşam Emex Otel’de düzenlediği kokteyl ile kutladı.

İnşaat sektörünün gelişmesiyle birlikte büyüyen ve önemi artan gayrimenkul sektöründeki danışmanlık hizmetlerini 2006 yılından bu yana Kocaeliler’e sunan Tresmo Gayrimenkul, 10’uncu yılını doldurdu. Kocaeli firması olan ve üç ayrı şubede hizmet veren Tresmo Gayrimenkul, 10’uncu yaşını önceki akşam Emek Otel’de düzenlenen kokteyl ile kutladı. Tresmo Gayrimenkul’ün Kurucu Genel Müdürü Ünal Bilgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; KOTO Başkanı Murat Özdağ, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, Pekdemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pekdemir, Rengin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Alan, RGH İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özer, ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak ve Tresmo Gayrimenkul ailesinden birçok isim katıldı.


“KENDİ MARKANLA BÜYÜ TÜRKİYE”


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kokteylde açılış konuşmasını yapan Ünal Bilgin, “Bildiğiniz gibi bugün burada 10’uncu yılımızı kutlamak, yeni logomuzu tanıtmak ve yeni yılda franchising vermeye başladığımızı duyurmak için bir araya geldik. Tresmo Gayrimenkul’un kurulduğu günde benim tek bir amacım vardı o da sektörümüzde Türkiye’deki sayılı markalar arasına girmek ve ulusal olarak hizmet vermekti. Üç kişi olarak çıktığımız bu yolda oldukça ilerlemiş bulunuyoruz. ‘Kendi markanla büyü Türkiye’ sloganıyla Türkiye’nin her yerine franchising satışını başlatıyoruz” dedi.


PLAKET TAKDİM EDİLDİ


Konuşmaların ardından başlayan kokteyl, Tresmo Gayrimenkul’ün ilk müşterilerine, şirketin isim babası Sarp Ertekin’e, şirketin ilk logosunu çizen İhsan Konak’a, yeni logonun tasarımcısı olan Bahadır Ülküsayar’a ve gayrimenkul sektörüne Tresmo’yu kazandıran Serhat İnaltay adına eşi Sevda İnaltay’a verilen teşekkür plaketleriyle devam etti. Gecede ayrıca artık yenilenen yüzüyle hizmet verecek olan Tresmo Gayrimenkul’ün logosu gerçekleştirilen lansmanla katılımcılar ve basın mensuplarına tanıtılırken en son yapılan çekilişle iki kişiye Akademi Hastanesi’nde ücretsiz check-up hediye edildi.


Haber Manşet Kocaeli'de şöyle yer aldı;

İlimizde 2006 yılından bu yana danışmanlık sektörünün öncülüğünü üstlenen Tresmo Gayrimenkul 10’uncu yılını Emex Otel’de düzenlenen geceyle kutladı İzmit’te 2006 yılında hizmete açılan ve kısa sürede 3 şubeye ulaşıp emlak sektörünün ilk akla gelen danışmanlık merkezi haline gelen Tresmo Gayrimenkul, kuruluşunun 10’uncu yılını bünyesinde çalışan personeli ile birlikte Tresmo Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Ünal Bilgin’in ev sahipliğinde Emex Otel’de gerçekleştirilen kokteyl ile kutladı. Yenilenen yüzüyle hizmete başlayan Tresmo Gayrimenkul’ün  yeni logosu da gecede düzenlenen lansmanla tanıtıldı. Gecede ayrıca Bursa’nın Nülüfer ilçesine açılan ilk şehir dışı temsilcilik hakkında da bilgiler verildi.

 

Manşet Kocaeli 


Geri Dön