30 / 04 / 2024

TriadPark'da 175 bin TL'ye! Hemen teslim!

TriadPark'da 175 bin TL'ye! Hemen teslim!

Re/Max Efor tarafından satışa sunulan proje, kentin hem içinde hem dışında....



İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Sancaktepe'de Hisar Yapı tarafından inşa edilen TriadPark, şehir stresinden uzak, yeşillikler arasında doğayla içiçe bir yaşam sunuyor. Kent içinde büyük ulaşım avantajlarına sahip olan proje, TEM otoyoluna 2 dakika, Kadıköy, Üsküdar ve her iki köprüye 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika ve Ümraniye'deki birçok alışveriş merkezine ise sadece 5 dakikalık mesafede yer alıyor. TriadPark'da fiyatlar, kısa bir süre için geçerli olan kampanya süresince 175 bin TL'den başlıyor.

TriadPark projesinin en dikkat çeken özelliği üçgen mimariye sahip olması. Mimari özelliği sayesinde, projedeki her daire yüzme havuzu ve yeşil alan manzarasına sahip bulunuyor. Dairelerdeki tüm odalar güneş ışığından faydalanabiliyor. Huzurun ve tatil keyfinin yaşamın her anına hakim olması amaçlanarak inşa edilen projenin yüzde 75'lik bölümünü, yeşil alan oluşturuyor. TriadPark, şehirden kopmadan, şehrin stresinden arınarak eğlenceli bir yaşam vadediyor. Projede,1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan daire  seçenekleri bulunuyor.

Sosyal tesislere geniş yer ayrılan projede, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu ve  çocuk oyun parkı ile masa tenisi, bilardo salonu, basketbol ve voleybol sahaları, fitness center, buhar odası, sauna ve solaryum bulunuyor. Tüm siteyi kapsayan Wi-Fi bağlantısı sayesinde hayatın her noktasında internete kesintisiz bağlanılabiliyor. TriadPark, profesyonel güvenlik elemanları ve kameralı güvenlik sistemleri ile 7 gün 24 saat korunuyor.

TriadPark projesinin satış ve pazarlamasını gerçekleştiren RE/MAX Efor satış ofisine 216 621 27 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

www.triadpark.com

[email protected]

TriadPark'ta teslim zamanı! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Modern Yaşam Üçgeni: TriadPark
 
Sancaktepe'de Hisar Yapı tarafından inşa edilen ve üçgen mimarisiyle dikkat çeken TriadPark'da kısa süreli kampanya kapsamında fiyatlar 175 bin liradan başlıyor

Proje alanının yüzde 75'lik bölümünün yeşil alanlardan oluştuğu TriadPark'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan daire seçenekleri bulunuyor. Projenin sosyal tesislerinde ise; yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu ve çocuk oyun parkı, spor alanları yer alıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön