30 / 04 / 2024

Triadpark'ta ilköğretim okulu da inşaa edildi

Triadpark'ta ilköğretim okulu da inşaa edildi

Sancaktepe'de inşası bitirilerek yaşam başlayan Triadpark'ta ilköğretim okulu da inşaa edildi



Sancaktepe'de Hisar Yapı tarafından gerçekleştirilen ve inşaatı tamamlanan 272 konutluk Triadpark projesi, üçgen mimarisiyle tüm dairelerin 'yeşil alanlı' manzaradan eşit olarak yararlanmasına olanak veriyor. Son dairelerin 160 bin liradan satıldığı proje'e180 aya varan vadeler uygulanıyor. Projede24 derslikli ilköğretim okulu da var.

İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Sarıgazi Sancaktepe'de Hisar Yapı tarafından yapımı tamamlanarak teslim edilen TriadPark projesi, oturmaya hazır bir proje olmasının yanı sıra, son daireler için belirlenen avantajlı fiyatlarıyla daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. Şehir stresinden uzak, yeşillikler arasında doğayla içice bir yaşam sunan proje, üçgen mimarisiyle tüm dairelerin ortak havuz ve yeşil alanı görebileceği şekilde tasarlanmış. Tüm dairelerin güneş ışığından yararlanabildiği projede sosyal tesislere de geniş bir yer ayrılmış. Yan olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu ve çocuk oyun parkı ile masa tenisi, bilardo salonu, basketbol, voleybol sahaları, fitness center, buhar odası, sauna ve solaryum bulunan projede sakinlerin araçlarını park ederek dairelerine çıkma konforunu yaşatmak adına, 7 bin metrekarelik kapalı otopark da bulunuyor. Triad Park, profesyonel güvenlik elemanları ve kameralı güvenlik sistemleri ile 7 gün 24 saat korunuyor.

Ulaşımda avantajlı
Projede, l+l, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan daire seçenekleri bulunuyor. Son kalan birkaç daire için fiyatların 160 bin TL'den başladığı proje, 180 aya kadar vadelendiriliyor. Kent içinde büyük ulaşım avantajlarına sahip olan proje, TEM otoyoluna 2 dakika, Kadıköy, Üsküdar ve her iki köprüye 20 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika ve Ümraniye'deki birçok alışveriş merkezine ise sadece 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Projede bir de ilköğretim okulu hayata geçirildi.
www.triadpark.com
0216 62127 00
Vatan


Geri Dön