26 / 07 / 2024

Troia Flora'da 29 bin 500 TL'ye!

Troia Flora'da 29 bin 500 TL'ye!

Kepezde yapımı süren ve 140 daireden oluşan Troia Flora yatırım için çok değerli bir lokasyonda bulunuyor. 29 bin 500TL gibi son derece erişebilir fiyatlarla satışa sunulan Troia Florada zengin donatılar dikkat çekiyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Geniş peyzaj alanları, denize ve güneşe dönük cepheler, açık yüzme havuzu, açık hava dinlenme taraçaları gibi bir çok imkan sağlanmış durumda. Satışların devam ettiği Troia Flora, daire sahibi olmak isteyenlerle, kira ve prim açından çok iyi kazandıracak bir yatırım yapmak isteyenleri bekliyor.
Ayrıca, Finansbankın Troia Floraya özel  sağladığı avantajlı kredi ve ödeme seçenekleriyle de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

MİM İNŞAATTAN KONUT YATIRIMCISININ REDDEMEYECEĞİ FIRSATLAR...
Mim İnşaat, Çanakkalede bir yıl içerisinde teslim ettiği Troia Palace ve Uni.Life projelerinde müşterilerine sağladığı yüksek primle adından söz ettirmeye devam ediyor. Üretimi devam eden Troia River projesi yatırımcısına şimdiden %40 getiri sağladı bile.

MİM İNŞAAT YATIRIMCISINA %40 KAZANDIRDI.
2005 yılından bu yana Çanakkalede teslim ettiği 720 konut ve 80.000m2 tamamlanmış üretim ile yörenin en büyük konut üreticilerinden olan MİM İnşaat yatırımcısına yüksek kar getiriyor.

2009 yılında, MİM İnşaat tarafından markalaştırılan 223 konutluk Troia Palace projesi modern bir yaşamın kapılarını aralarken, inşaatlar tamamlanana kadar yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı. Ayrıca, sağladığı yüksek kira getirisi ile de neredeyse Troia Palace etapları kendini öder duruma geldi. 

2010 yılında, Kepezde 19 bin 500TLden başlayan fiyatlar ile satışa sunduğu 110 konutluk Uni.Life dairelerin teslim edildiği Nisan 2011 tarihine kadar ortalama yüzde 30 prim yaptı. Uni.Lifeda kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

2010 yılında satışı tamamlanan Troia River Çanakkalede yatırımcısına en çok kazandıran projelerden biri. İmalatı devam eden Troia River şimdiden yüzde 40 değer sağladı bile.

MİM İnşaatın en yeni projesi Troia Florada satış ve imalat bir arada yürüyor. Mayıs 2012de teslim edilecek bu proje de Çanakkalede prim şampiyonu olmaya aday.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız MİM İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Tuğrul ERTUĞRUL, müşterilerine yüksek kazanç getirmenin sırlarını aktardı.

Müşterilerimizin ve yatırımcıların tercihlerini, yüksek prim potansiyellerinin şekillendirdiğini biliyoruz. Bu nedenle konut anlayışımız; yaşamdan çıkış alan, değer katan, fark yaratan, alırken de satarken de kazandıran, fonksiyonel, estetik, dengeli ve güvenli evler üretmek üzerine kurulu. Projelerimizi, bu değerlerin üzerine inşaa ederken, mutlaka prim yapacak tasarımlara ve lokasyonlara yöneliyoruz.   Site içerisinde marka projeler hayata geçirdiğimiz için bir çekim merkezi oluşturuyoruz. Örneğin; satıştaki son projemiz Troia Flora bunun en güzel göstergesi. Daha önceki projelerimizden ev alıp Troia Floradan da konut edinen müşterilerimizin sayısı hiç de az değil. Bu durum, müşterilerimizin tatminkar kazanç sağladığının en somut örneği.

 


Geri Dön