28 / 04 / 2024

Truva Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Truva Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Truva Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Ali Mehmet Kutman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde Sultangazi, Cebeci Mahallesi, S Caddesi'nde kuruldu.



Truva Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Ali Mehmet Kutman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Truva Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; a- Gıda sanayi ile ilgili her türlü makine cihaz ve yedek parçalarının ithali ihracı alım ve satımı b- Her türlü bakliyat, hububat kuru ve yaş meyve ve sebze, unlu mamul su maden suları ve içecekleri almak satmak ithal ve ihraç etmek c- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. d- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.  e-Üretim danışmanlığı yapmak ve iş kollarıyla ilgili gerekli görülen diğer işleri yapmak ve yerine getirmek.  f- Her türlü taşınmazı almak, satmak, kiraya vermek, parsellemek, tevhit ve ifraz etmek. g- Yukarıda belirtilen konularda faaliyette bulunan yerli ve yabancı şirketler ve firmaların yurt içinde ve yurt dışında temsilciliklerini yapmak, temsilci ve mümessili bulunduğu şirket, kuruluş ve firmalar adına ihalelere girmek taahhütlerde bulunmak şirketin amaç ve konusuyla ilgili işlerde acentelik, komisyonculuk, koordinatörlük yapmak. h- Yukarıda sayılan işlerden başka şirket için yararlı ve gerekli görülebilecek işlere girişilmek istendiğinde şirket müdürünün ve ortaklar kurulunun onayına sunularak belirlenen işleri yapması mümkün olacaktır   ı- Yukarıda gösterilen muamelelerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu başka işlere girişilmek istendiği takdirde Ortaklar Kurulunun olumlu kararıyla bu işlere girişebilir. 


Truva Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi adres: Sultangazi, Cebeci Mahallesi, S Caddesi, 34/3. 


Geri Dön