Genel

TSKB, aldığı RICS lisansıyla fark yaratıyor!

Değerleme sektöründe köklü birikimin ve uzmanlığın temsilcisi olan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.şž, aldığı RICS lisansı ve Türkiye genelinde açtığı yeni şubeler ile güçlenmeye devam ediyor....

2002 yılında değerleme hizmeti vermek amacıyla Türkiye Sınai Kalkınma Bankası tarafından kurulan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.şž., uluslararası standartlarda hizmet veren kurumların layık görüldüğü RICS sertifikasını almaya hak kazandı. Türkiye 'de RICS sertifikası alan sınırlı sayıdaki değerleme kurumlarından olan TSKB GD A.şž, bu sayede önümüzdeki dönemde, sahip olduğu profesyonel ve etik iş yapış biçimini uluslararası standartlar ile de pekiştirerek daha üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti eden RICS sertifikası, İngiliz Kraliyet Ailesi Tescil ve Lisans Kurumu [Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS)] tarafından değerleme uzmanlarına uygulanan sınavlar ve sertifikalı uzmanların yönetimini oluşturduğu şirketlerin bir dizi incelemesi sonrasında verilebiliyor.
TSKB GD yeni şubeleriyle büyüyor

Sahip olduğu SPK ve BDDK lisanslarından sonra aldığı RICS sertifikası ile daha da güçlenen TSKB GD Aşž, Türkiye genelindeki yeni şubeleriyle istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Halen İstanbul Merkez olmak üzere, Ankara ve İzmir 'deki şubeleriyle faaliyetlerini sürdüren TSKB GD, Nisan ayında açtığı 3 yeni şube ile hızlı bir büyüme hedefliyor. Aynı anda faaliyete geçen Bursa, Antalya ve Adana şubeleri ile yaygın hizmet ağına güç katan TSKB GD mortgage 'a yönelik   değerleme çalışmalarında da ciddi bir büyüme ivmesi gerçekleştiriyor.

Kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren TSKB GD Aşž., değerleme, danışmanlık, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi en yüksek kullanım etüdü, piyasa araştırmaları, sektörel etüdler, yatırım inceleme ve kontrol, makine ekipman ekspertizi alanlarında hizmet veriyor.