Ekonomi

'Tsunami yolda' diyen Selçuk Geçer'den dolar için korkunç uyarı!

Selçuk Geçer, aralık ayında dolar kuru için Türkiye'yi kabusun beklediğini savundu.Deneyimli ekonomist Geçer, dolar kurunun aralık ayında hata yapılmasa dahi 25 TL seviyelerini göreceğini açıkladı

Dolar kurundaki yükselişi en şiddetli şekilde hisseden ülkelerin başında gelen Türkiye'de döviz kurları yukarı yönlü artışını sürdürürken, işin uzman ismi Selçuk Geçer'den konuya ilişkin çarpıcı değerlendirmeler geldi.

Deneyimli ekonomist Geçer, dolar kurunun aralık ayında hata yapılmasa dahi 25 TL seviyelerini göreceğini açıkladı.

Küresel ölçekte yaşanan enflasyon probleminin en çok tesir ettiği ülkeler arasında yer alan Türkiye'de ekonomik koşullar vatandaşların cebini yakıyor. Yaşanan sorunlar nedeniyle pek çok vatandaşın alım gücü düşerken yalnızca enflasyon değil dolar kuru karşısında Türk Lirası'nın günden güne değer kaybediyor olması da vatandaşları etkiliyor.

Bu noktada ise ekonomi uzmanları ve ekonomistler tarafından yapılan açıklamalar yatırımcılar için öngörü niteliği taşıyor. Son olarak yapmış olduğu istikrarlı ve iddialı tahminleri ile dikkatleri üstüne çeken Selçuk Geçer'den, yeni bir dolar tahmini geldi. Geçer tarafından ortaya atılan iddialar yatırımcıları korkuttu. İşte Selçuk Geçer'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

İslam Memiş'ten altın ve gümüş tutanlara tarihi uyarı!

Beklenen bomba patladı: Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı!