29 / 04 / 2024

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..



Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul A.Ş. ve Maliye Hâzinesi adına kayıtlı Manisa Yunusemre'de iki taşınmaz ve TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı  Adana  Çukurova'daki taşınmazın hissesi satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


TTA Gayrimenkul A.Ş. ve Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Muradiye Mahallesi, 26 ada, 5 ve 6 parsellerdeki taşınmazların üzerindeki binalarla birlikte 26 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Genç İnşaat'a devredildi.


Adana ili, Çukurova ilçesi, Şambayadı Mahallesi, 9102 ada, 10 parseldeki 42.709,90 metrekare yüzölçümündeki arsanın 31.141,51 metrekarelik hissesi (Taşınmaz), 4046 sayılı Kanun, İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesi hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen yapılan ihale sonucu İhale Komisyonunca; 8 milyon 250 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Dörtel İnşaat'a satıldı.





Geri Dön