Genel

TTA'nın ihalesini Saki Kalender Ortak Girişimi kazandı

Ankara Yenimahalle'deki taşınmazsın Saki Kalender Ortak Girişim Grubu'na satılmasına karar verildi

TTA'nın Ankara'nın Yenimahalle İlçesi, Alacaatlı Köyünde bulunan taşınmazın özelleştirilmesi hakkında karara göre ise 7 Ocak 2010 tarihinde nihai pazarlık görüşmeleri yapılan ihalenin sonuçları dikkate alınarak, söz konusu taşınmazın 30 milyon lira bedelle Saki Kalender Ortak Girişim Grubu'na satılmasına karar verildi.

Buna göre, Saki Kalender Ortak Girişim Grubu'nun peşinatı ödememesi, satış sözleşmesini imzalamaktan imtina etmesi ve/veya diğer şartları getirmemesi halinde şirketin teminatı İdare lehine irat kaydedilecek ve taşınmaz ihalede ikinci en yüksek teklifi veren Salt Madencilik Nakliyat Kimya Gıda Pazarlama San. ve Tic. A.Ş'ye 29 milyon 250 bin TL bedelle satılacak.

Bu şirketle de satış sözleşmesi imzalanamaması halinde taşınmaz ihalede üçüncü en yüksek teklifi veren Kayasu Elektrik Üretimi Enerji İnşaat A.Ş.'ye 29 milyon 200 bin TL bedelle, bu şirketin de satış sözleşmesini imzalamaması ve/veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde taşınmaz ihalede dördüncü en yüksek teklifi veren TED Ankara Koleji Vakfı'na 29 milyon 100 bin TL bedelle satılacak.

TED Ankara Koleji Vakfı'nın da peşinatı ödememesi, satış sözleşmesini imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi durumunda ihale iptal edilecek.
AA