Sektörel

TTMD'den “Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu”

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği, 9. sempozyumunu gerçekleştiriyor

1992 yılından beri ülkemizde Isıtma, Havalandırma, İklimlendirme ve Sıhhi Tesisat alanlarında hizmet veren tesisat mühendisliği sektörünün geliştirilmesi ve konuyla ilgili toplumsal bilgilendirme ile ilgili faaliyet gösteren STK oluşumu Türk Tesisat Mühendisleri Derneği'nin –TTMD- uluslararası etkinlikleri devam ediyor. 

İki yılda bir geleneksel olarak TTMD tarafından düzenlenen “Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu”nun dokuzuncusu 3 - 5 Mayıs 2010 tarihleri arasında “Binalarda Enerji Kullanımı” konu başlığı ile İstanbul'da düzenlenecek. 

Uluslararası  ve ulusal kuruluşların sponsorluğunda yurtiçi ve yurt dışı üniversite ve firma temsilcilerinin katılımları ile gerçekleştirilecek sempozyumda, 11 farklı başlık altındaki teknik oturumlarda bilimsel ve teknolojik gelişmelerin yansıtılacağı bildiriler sunulacak. 4 seminer, bir forum ve bir panelin yer alacağı kesinleşen sempozyumda; ayrıca katılımcılara yönelik seminer ve kursların da yer alacak. 

Tesisat mühendisleri sektörünün önde gelen uzmanlarını bir araya getirecek olan “Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu” Sempozyumu'nu takiben 5-8 Mayıs 2009 tarihleri arasında iki yılda bir gerçekleştirilen ISK SODEX Fuarı ise, Avrupa'nın 3. büyük, ülkemizin ise en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor.

Sempozyum Başkanlığı'nı üstlenen TTMD Başkanı Cafer Ünlü, “HVAC'de enerji verimliliği ve tesisat konularının yoğunlukla tartışılacağı sempozyum yurtdışı ve yurtiçinden çok sayıda uzmanın katılımı ile düzenlenen derneğimizin en önemli organizasyonlarından biridir” diye belirterek, sempozyuma destek veren kuruluşlara teşekkür etti. 

Sempozyumun Yürütme Kurulu ise Abdurrahman Kılıç başkanlığında Abdullah Bilgin, Ahmet Arısoy, Cafer Ünlü, Erdinç Boz, Rüknettin Küçükçalı'dan oluşuyor. 

1 Mart 2010'a kadar indirimli paket ücreti ile kayıtları başlayan “Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu” ile ilgili bildiri sunumu, kayıt ve diğer ayrıntılı bilgiler www.ttmd.org.tr/2010sempozyum web sitesinde yer alıyor.