27 / 04 / 2024

Tual Adalar Kartal için ön talep toplanıyor!

Tual Adalar Kartal için ön talep toplanıyor!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Adalar

Dağ Mühendislik, Emlak Konut ile birlikte yapacağı Tual Adalar Kartal projesi için ön talep topluyor. Dağ Mühendislik Kartal projesinde yaklaşık 700 konut yer alıyor...




Dağ Mühendislik, Kartal'da inşa edeceği  Tual Adalar  projesi için ön talep toplamaya başladı. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan Tual Adalar projesinde yaklaşık 700 konut olacak.


Tual Adalar Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Tual Adalar projesi Rönesans Gayrimenkul'ün Sayfiye projesinin önünde yer alıyor.


Tual Adalar Kartal için ön talep toplanıyor!


Tual Adalar Kartal projesi 48 bin 157 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Tual Adalar Kartal projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar olacak.


Dağ Mühendislik Tual Adalar Kartal projesinin arsası, Emlak Konut GYO Kartal Yakacık arsa ihalesinde arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 420 milyon TL, şirket payı toplam geliri 123 milyon 900 bin TL, şirket payı gelir oranı yüzde 29,50 teklifle kazanmıştı.


Tual Adalar Kartal için ön talep toplanıyor!


Tel: 444 9 324

Web: www.dagmuhendislik.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön