Yeni Projeler

Tual Gölyaka 2. Kısım satışa çıktı! Vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Emlak Konut GYO ve Dağ Holding tarafından hayata geçirilen Tual Gölyaka Projesi vade farksız 60 ay taksit seçenekleri ile satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Dağ Holding imzasıyla hayata geçirilen projenin 2

Tual Gölyaka projesi  İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO ve Dağ Holding imzasıyla hayata geçirilen projenin 2. kısmı dün satışa çıktı. 

Tual Gölyaka projesinin 1. kısım satışları çok kısa sürede tamamlandı. Yağun talep üzerine 2. kısım satışları ise 15 Haziran 2023 tarihinde başladı. 

Peki Tual Gölyaka 2. Kısım'da hangi konut tipleri yer alıyor? Tual Gölyaka 2. Kısım projesi ne zaman teslim edilecek? işte Tual Gölyaka 2. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

TUAL GÖLKAYA 2. KISIM SATIŞTA!

Tual Gölyaka 2. Kısım projesi farksız 1 yıl ödemesiz 60 ay taksitle satışa çıktı. 1.8 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 2+1 konut tiplerinden 5+1 dubleks dairelere kadar konut tipleri yer alıyor.

Ayrıca projede 25 metrekareden 225 metrekareye kadar değişen özzel bahçeli daire seçenekleride yer almakta. Bunların dışında projede ayrıca 248 metrekare ile 390 metrekare arasında değişen müstakil villalar da bulunuyor.

TUAL GÖLKAYA 2. KISIM NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Tual Gölyaka 2. kısım projesinin 2026 yılı Ocak ayında teslim edilmesi bekleniyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığı Tual Gölyaka projesi için önemli bir avantaja sahip.

Konut projesi, modern mimarisi ve sunduğu özelliklerle dikkat çeken projede, farklı büyüklükte ve alternatif seçeneklerde konutlar yer alıyor.

TUAL GÖLKAYA 2. KISIM ÖDEME PLANI!

Tual Gölyaka 2. kısım projesinin ödeme planında vade farksız 1 yıl ödemesiz 60 ay taksit imkanı sağlanıyor.

TUAL GÖLKAYA 2. KISIM LOKASYON BİLGİSİ!

İstanbul konut projesi Küçükçekmece Gölü ve Sazlıdere Baraj Gölü arasındaki bölgenin tam merkezinde yer almakta.

İstanbul Havalimanı’na sadece 45 km mesafede yer almaktadır. ayrıca proje Çam Sakura Şehir Hastanesi’ne 18.7, FSM Köprüsü’ne ise 36 km mesafededir. Konut projesi Bahçeşehir 1. Kısım, Doğa Parkı Caddesi, 25 E, 34488 Başakşehir İstanbul adresinde yükseliyor.

WEB: https://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/tual-golyaka

TELEFON: 444 36 55

Garden Loft lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şehrin Evleri 2. Etap'ta son 3 konut! Teslimler çok yakında!

Buhayat ön satışta! Kurtköy'e 306 konutluk yeni proje!