03 / 05 / 2024

TÜBİTAK çevre düzenleme ihalesinde kazananlar belli oldu!

TÜBİTAK çevre düzenleme ihalesinde kazananlar belli oldu!

 TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, MAM EE hibrid araç mükemmeliyet merkezi test laboratuvarında kurulacak araç ve motor emisyon ile çevre düzenleme işi ihaleleri kazanan firmalar belli oldu  



 TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, MAM EE hibrid araç mükemmeliyet merkezi test laboratuvarında kurulacak araç ve motor emisyon ile çevre düzenleme işi ihaleleri kazanan firmalar belli oldu. Buna göre hibrid test binasındaki kalibrasyon gazları için 27 adet kalibrasyon 4 adet operasyon gazlarına ait tesisat hatlarının paslanmaz malzemelerle yapılması için açılan ihaleyi, 359 bin 800 lira bedelle, 'MYM Teknik Doğalgaz Makine Elektrik İnşaat Ticaret Limited şžirketi' kazandı. İşin bitiş tarihi 31 Ocak 2011 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 20 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için 3 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 2 adedini geçerli saymıştı.

-çEVRE DÜZENLEMESİ İHALESİ-

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezinin EE hibrid mükemmeliyet merkezi çevre düzenlemesi işi ihalesi de sonuçlandı. İhaleyi toplam 420 bin lira bedelle, 'Bilbaelk İnşaat Gıda Zirai İlaç ve Mühimmat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited şžirketi' kazandı. Toplam 5 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihalede işin bitiş tarihi 22 Ocak 2011 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 6 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale ile TÜBİTAK Gebze yerleşkesinde enerji enstitüsü hibrid mükemmeliyet merkezi çevre düzenlemesi, otomatik sulama, betonarme alt temel üzerine parke yol yapılması ile tretuvar ve bordür döşenmesi işleri gerçekleştirilecek.
A.A


Geri Dön