28 / 04 / 2024

Tuğba Erbil, 3 ev karşılığında boşanma protokolü imzaladı

Tuğba Erbil, 3 ev karşılığında boşanma protokolü imzaladı

Tuğba Erbil, Mehmet Ali Erbil'le 5 milyon dolarlık 3 ev ve 10 bin TL nafaka karşılığında boşanma protokolü imzaladı



Mehmet Ali Erbil'le 5 milyon dolarlık 3 ev ve 10 bin TL nafaka karşılığında boşanma protokolü imzalayan Tuğba Erbil, AKŞAM'a konuştu: Zafer kazanmadım. Oğlumun geleceğini düşünüyorum

Boşanma arifesinde olduğu Mehmet Ali Erbil'le mal paylaşımı konusunda anlaşan Tuğba Erbil, imzaladıkları protokol sonrasında ilk kez AKŞAM'a konuştu. Ünlü şovmenden 5 milyon dolar değerinde   3 ev ve aylık 10 bin TL nafaka alacak olan Erbil, `Zafer kazanmış gibi gösteriliyorum. Ama kazandığım zafer değil. Ortada oğlum Ali Sadi'nin geleceği var' dedi. Mehmet Ali Erbil'le avukatları eşliğinde buluşan ve tüm gayrimenkullerin oğlu Ali Sadi'nin üzerine yapılmasını kabul eden Tuğba Erbil, "Ortada paradan daha önemli şeyler de var. Kimse bunu görmüyor. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Çok büyük acılar yaşıyoruz. Bu olay sanıldığı gibi maddi bir şey değil. Hem Mehmet Ali hem de ben çok üzgünüz' diye konuştu.

ÖMÜR BOYU ANNE-BABAYIZ
Mehmet Ali Erbil'le anlaşmalarının tek nedeninin oğulları Ali Sadi olduğunu vurgu yapan Tuğba Erbil, `Onun geleceği şu an bizi en çok ilgilendiren konu. Ömür boyu annesi ve babası olarak kalacağız. İlişkimiz de bu çerçevede yürüyecek' dedi. Yaşananlardan dolayı derin bir üzüntü yaşadığını belirten Erbil, `Çok üzgünüm. Tüm bu yaşananladan sonra aksi düşünülemez. Hayatımı yeniden kurmaya çalışıyorum. Daha fazla konuşacak psikolojide değilim' diye konuştu. Çiftin anlaşması üzerine iki tarafın avukatları anlaşma protokolünü dava dosyasına koyacak. Mayıs ayında görülecek davada Tuğba ve Mehmet Ali Erbil, anlaşmalı olarak boşanacak. 
Nubanu Güney Elbir / Akşam


Geri Dön