Proje Güncel

Tuğba Erbil boşanma tazimantı olarak 3 ev aldı

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile eşi Tuğba Erbil'in 5 yıllık evliliği tek celsede sona erdi

Eski soyadına geri dönen Tuğba Coşkun, oğlu Ali Sadi'nin velayetini de aldı. Sarıyer Aile Mahkemesi'nde dün görülen davaya avukatlarıyla birlikte katılan çiftin geçen hafta buluşarak üzerinde anlaşma sağladıkları boşanma protokolü, mahkeme tarafından kabul edildi. Buna göre Bodrum'da bulunan Tuğba Coşkun adına kayıtlı ev kendisinde kalacak. Yaklaşık 3 milyon dolar değerindeki bir çatı katı daire ile 1 milyon dolar değerinde yeni alınacak bir ev, çiftin oğulları Ali Sadi Erbil adına tescil ettirilecek. Bunun dışında Erbil, Tuğba Coşkun'un oturduğu evin 7 bin TL'lik kirası ile birlikte her ay nafaka olarak 10 bin dolar ödeyecek.

EVLER ALİ SADİ'NİN
Tuğba Coşkun'un avukatı "Müvekkilim haklı boşanma sebeplerine rağmen tazminat ve nafaka talebinde bulunmamış, Ali Sadi ile ikamet edecekleri bir ev ile çocuğunun geleceğini gözetebilmek adına kira gelirinden faydalanabilecekleri bir ev talep etmiştir. İki evin de mülkiyeti Ali Sadi adına tescil ettirilmiştir" dedi.
Hasan Ay / Sabah

Basında yer alan diğer haberler;

Erbil'in 5. evliliği 15 dakikada bitti!
Mehmet Ali Erbil ile beş yıllık eşi Tuğba Coşkun'un mal paylaşımı savaşı nedeniyle bir süredir manşetlerden inmeyen olaylı boşanma davası dün tek celsede bitti.
7 Mayıs'ta yapılacağı duyurulan ancak taraflar anlaştığı için 5 Nisan'a alınan dava dün saat 13.30'da Sarıyer Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görüldü. Avukatlarıyla ayrı ayrı mahkemeye gelen çift, geçen hafta yaptıkları boşanma protokolünü mahkemeye sundu.
15 dakika süren ve neşeli bir ortamda geçen boşanma davası sonunda çiftin 3.5 yaşındaki oğulları Ali Sadi'nin velayeti Tuğba Coşkun'a verildi.
Erbil ile Coşkun'un yaptıkları boşanma protokolünde yer alan bütün gayrimenkuller Ali Sadi Erbil'in üzerine yapıldı.
Boşanmanın ardından soluğu usta yapımcı Türker İnanoğlu'nun yanında alan Mehmet Ali Erbil, "Hem kamuoyunu meşgul etmemek, hem benim, hem de çocuğumun annesini yıpratmamak açısından böyle bitmesi hayırlı oldu" dedi.
Tuğba Coşkun, avukatı Altın Mimir arayıcığıyla boşandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Müvekkilim haklı boşanma sebeplerine rağmen kendi namına herhangi bir tazminat ve nafaka talebinde bulunmamış yalnız tarafların müşterek çocukları Ali Sadi ile ikamet edecekleri bir ev ile çocuğunun geleceğini gözetebilmek adına kira gelirinden faydalanabilecekleri bir ev talep etmiştir. Her iki evin de mülkiyeti müvekkilim talebi ile Ali Sadi adına tescil ettirilmiştir."

Erbil ne verdi?
-Tuğba Coşkun'un yeni ev alınana kadar oturduğu Emirgan'daki triplex evin 7 bin TL'lik kirası
-Oğlu Ali Sadi Erbil'in harcamaları için aylık 10 bin TL'lik nafaka
-Astoria Kempinski'de 3 milyon dolarlık penthouse daire
-Tuğba Coşkun'un oğluyla oturması için 1 milyon dolarlık ev
-Bodrum'da 1 milyon dolar değerindeki yazlığın tapusu ise Erbil tarafından hediye edildiği için Tuğba Coşkun'da kaldı.
Milliyet

Erbillerin boşanması 'ev'lilikle sonuçlandı!
  
Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Erbil tek celsede boşandı. Mahkeme, Ali Sadi'nin velayetinin anneye verilmesine karar verdi. İşte haftalardır gündemden düşmeyen boşanmanın detayları:

Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi'ye 1 milyon dolarlık bir ev alacak.
Erbil, evi alana kadar eski eşi ve Ali Sadi'nin oturduğu evin 7 bin TL'lik kirasını ödeyecek.
Bodrum'daki 1.5 milyon dolar değerindeki yazlığı Tuğba Erbil'e veren ünlü şovmen Astoria'daki Penthouse daireyi de Ali
Sadi'nin üzerine yapacak.
Erbil, ayda 10 bin TL nafaka ödeyecek.
Akşam


Yaşandı ve bitti
 
Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Erbil'in olaylı boşanma süreci sona erdi. Mal paylaşımı konusunda anlaşmaya varan çift, dün resmi olarak yollarını ayırdı. Ünlü şovmen biten evliliğinin ardından "Yaşandı ve bitti" dedi.

AYRILIK kararı ve mal paylaşımındaki anlaşmazlık nedeniyle magazin gündemini uzun süre meşgul eden Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Erbil, sonunda uzlaşmaya vardı. Çift, dün Sarıyer Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmayla boşandı. Ali Sadi'nin velayetini annesine veren mahkeme, Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Erbil'e ayda 10 bin lira nafaka ödemesine karar verdi. Çiftin Bodrum'daki yazlık villaları Tuğba Erbil'in, Astoria Residence'deki penthouse daireleri ise oğulları Ali Sadi'nin üzerineydi. Ünlü şovmen, anlaşma gereği ayrıldığı eşine 1 milyon dolar değerinde bir ev daha satın alacak.

İçim acıyor 

Boşanmanın ardından yakın arkadaşları Emel Sayın, İbrahim Tatlıses, Stelyo Pipis ve Türker İnanoğlu ile öğle yemeğinde bir araya gelen Mehmet Ali Erbil, üzgün olduğunu söyledi: "Bu kadar zaman süren bir evliliğin bitmesi tabii ki kolay değil. İnsanın içi ister istemez acıyor. Aslında fazla söylenecek bir şey de yok, yaşandı ve bitti. Benim için bundan sonrası daha önemli. Bir oğlumuz var, velayeti annesinde kalacak. Hafta sonları onu görebileceğim ama biz anne ve baba olarak bu kararı dikkate almıyoruz. Ben istediğim her an görebilir, onu alabilirim. Annesi de bu konuda benimle aynı fikirde."

Kendine hem şoför hem de araba bakıyor   

Mehmet Ali Erbil'le ayrılık kararı aldıktan sonra kirası 5 bin dolar olan bir eve yerleşen Tuğba Erbil, şimdilerde kendine yeni bir araba ve şoför arıyor. Cip satın almak için araştırma yapan Erbil, "Tanıdık, güvenilir bir şoför arıyorum" diyerek yakın dostlarından da yardım istedi.
Demirhan Hararlı/Hürriyet