02 / 05 / 2024

Tuğba Özay İtalya Lecce'de Kaddafiye komşu oluyor!

Tuğba Özay İtalya Lecce'de Kaddafiye komşu oluyor!

Podyumlardan sahnelere transfer olan Tuğba Özay, eşi Ludovic Fattizzo'nun memleketi İtalya'dan ev satın aldı. Özay'ın İtalya'nın güneyinde yer alan lüks evi, Libya lideri Muammer Kaddafi'nin evinin çok yakınında bulunuyor



 Podyumlardan sahnelere transfer olan Tuğba Özay, eşi Ludovic Fattizzo'nun memleketi İtalya'dan ev satın aldı. Özay'ın İtalya'nın güneyinde yer alan lüks evi, Libya lideri Muammer Kaddafi'nin evinin çok yakınında bulunuyor.
Tuğba Özay ile Libya lideri Muammer Kaddafi komşu oluyor. Ünlü yıldız, İtalyan eşi Ludovic Fattizzo ile Kaddafi'nin de evinin bulunduğu güney İtalya'daki Lecce şehrinde lüks bir ev satın aldı. Kazancını, dünyanın en zengin isimlerinin ev sahibi olduğu Lecce bölgesinden bir ev alarak yatırıma dönüştüren ünlü yıldız, 600 bin euro değerindeki evi eşiyle yarı yarıya satın aldı. Güzel yıldız, evin yüzde 50'lik kısmı için 300 bin euro ödeyecek. Menajerlik yapan eşinin memleketinde bir ev sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren güzel şarkıcı, artık daha sık İtalya'ya gitmek ve tatillerini buradaki evinde geçirmek istediğini söyledi.

'HAYATA ÜÇ NOKTA'

Öte yandan podyumlardaki başarısını sahnelerde de sürdüren ünlü yıldız, Üç Nokta adını verdiği son albümünü piyasaya çıkarırken, albümle birlikte bir radyo programına da başlıyor. Karadeniz FM'de 'Hayata Üç Nokta' adlı bir program sunmaya başlayacak olan Özay, hem hayranlarıyla iletişim kuracak hem de programında sevdiği şarkılara yer verecek.
Akşam Life


Geri Dön