Ekonomi

TÜİK tek tek açıkladı: 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla besleniyor! 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla beslendiği, yalnızca yüzde 12,7'lik kesim her gün et, tavuk ve balık yiyebildiği ortaya çıktı.  Türkiye'de 0-17 yaş grubundaki çocukların yaşam şartlarına ilişkin yapılan araştırma çocukların beslenmeleri ile ilgili dikkat çeken verileri ortaya çıkardı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2022 Türkiye Çocuk Araştırması'nın verileri açıklandı. Türkiye'de 0-17 yaş grubundaki çocukların yaşam şartlarına ilişkin yapılan araştırma çocukların beslenmeleri ile ilgili dikkat çeken verileri ortaya çıkardı. 

TÜİK'in 0-17 yaş grubundaki 14 bin 705 çocuk ile ilgili derlediği bilgilerle hazırlanan araştırmaya göre; anneleri/temel bakım verenleri tarafından peynir ve yoğurt gibi hayvan sütünden yapılan yiyecekleri her gün tükettiğine tespit edilen 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocukların oranı yüzde 57,8 olarak belirlendi. 

Ramazan kolisi yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Ramazan kolisi yardımı başvurusu e-Devlet!

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!